Subscribe to our newsletter:

Galerie Hotel Dis

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Travel
I want this app
Download from AppStore

Galerie Hotel Dis , een rustig gelegen sfeervol hotel in het historische Jekerkwartier in het centrum van Maastricht, bied je haar Informatie & Nieuws App aan die deel uit maakt van de Qonect Market.
Omdat je de Galerie Hotel Dis App hebt gekozen als toegang tot de snel groeiende Qonect Market met informatie en nieuws, heb je ook direct toegang tot gedetailleerde informatie over Galerie Hotel Dis zoals prijzen, indelingen en voorzieningen van de kamers, algemene informatie over het hotel en natuurlijk de adviezen over bezienswaardigheden in de om geving.
Met deze App wil Galerie Hotel Dis je ook heel bewust toegang geven tot nieuws, andere product- en bedrijfsinformatie, aanbiedingen, kortingen, coupons maar ook events, wandelroutes en nog veel meer voor jou interessante informatie in de Qonect Market(1). En dit ongeacht of je nu thuis op de bank zit, of onderweg bent naar de winkel of een festival.
Omdat je natuurlijk niet zit te wachten op ongevraagde informatie en nieuwsfeiten , biedt deze App je bovenal de mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer, waar en waarover je berichten wilt ontvangen.
(1) De aangesloten bedrijven zijn nu nog beperkt tot Limburg maar zullen snel worden uitgebreid met bedrijven in andere locaties .... “stay tuned”