Subscribe to our newsletter:

Crona Rapportera LSS

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Productivity
I want this app
Download from AppStore

Crona Rapportera LSS är en app för att fånga personliga assistenters arbetstider för överförng till Crona Lön LSS.

Med Crona Rapportera LSS och du har ett effektivt system för att fånga alla dina assisten­ters närvaro- och frånvarotider. Assistenterna anger när de kommer, när de går och om de gjort några utlägg. Informa­tionen skickas säkert via ”molnet” till dig som assistansanord­nare för automatisk överföring till löneprogrammet. Där görs också en utskrift av blankett FK3059 som blir elektroniskt signerad. Du får fram både lönebesked och blanketter klara att skicka till Försäkringskassan.

Försäkringskassans godkännande

Försäkringskassan har godkänt den elektroniska signering av tidrapporten som skapas genom Crona Rapportera LSS. Det innebär att de personliga assistenter som använder systemet inte behöver skriva ut tidrapporten för att manuellt underteckna blanketten.

Enkel registrering

Assistenten loggar in med sin PIN-kod och anger med ett klick när han kommer eller går. Arbetar man jour, beredskap, övertid eller liknande anges detta genom att först välja knappen ”Tidkod” och därefter typen av arbetstid. Möjlighet finns att i lägga in olika frånvaroorsaker som utbildning, sjukdom, tjänstledig, semester, etc. Man kan också i efterhand ange dessa olika händelser.

Crona Rapportera LSS används tillsammans med Crona Lön LSS och måste licensieras för att kunna användas.

Med Crona Rapportera LSS blir din hantering enklare!