Subscribe to our newsletter:

VID

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Travel
  • Navigation
I want this app
Download from AppStore

- ROUTES AANMAKEN: Bekijk de reistijd en route op de kaart. Wanneer er vertraging is op je route kun je indien gewenst een pushbericht ontvangen wanneer de vertraging opgelost is. De app genereert automatisch alternatieve routes, maar je kan zelf ook alternatieve routes toevoegen. Wanneer je een alternatief opslaat wordt deze gekoppeld aan de hoofdroute waardoor je in één oogopslag de hoofdroute kunt vergelijken met het alternatief. Ook kun je een alternatief verwisselen met de hoofdroute.

- ONDERWEGMODUS: Door het klikken op het stuurtje van een reisalternatief kom je in de ‘onderweg’-modus. Deze is bedoeld om te gebruiken tijdens de rit en vergelijkt steeds de reistijd met de reistijd van alternatieve routes. Bovendien wordt, op grond van de route die je volgt, door de app zelf vastgesteld welk alternatief nog of weer beschikbaar is. In de buurt van jouw bestemming kunnen verschillende route-alternatieven weer bij elkaar komen. Zo kan je steeds de beste keuze maken onderweg. Daarnaast ontvang je alle meldingen, incidenten, omleidingsroutes op jouw route en wordt de resterende reistijd actueel bijgewerkt (je weet dus steeds hoe laat je op je bestemming bent). Ook zie je de geldende maximum snelheid waar je op dat moment rijdt.

- THUISWERKADVIES: Het thuiswerkadvies geeft op basis van je persoonlijke instellingen en de actuele verkeerssituatie op je huis-naar-werk-route aan of het verstandig is om (tijdelijk) thuis te werken en vertraging te vermijden. De app stuurt je (indien gewenst) automatisch een pushbericht wanneer de vertraging is opgelost zodat je kunt kiezen om alsnog zonder vertraging naar je werk te gaan.

- EXTRA INFORMATIE: Nieuwsberichten uit de VID Meldkamer en beelden van VID Trafficams zijn gekoppeld aan jouw routes: je ziet gelijk wat voor jou relevant is. Weten waar je kunt parkeren? Via de website kan je de parkeervoorzieningen dicht bij je bestemming opzoeken. En achteraf kan je teruglezen hoe lang je hebt gedaan over een route en welke verkeersproblemen je bent tegen gekomen. De app bevat ook informatie over het OV. In het ‘meldingen’-venster kan voor ÓV-info’ worden gekozen waarna de belangrijkste treinvertragingen worden getoond. Bij het afbreken van de ‘onderweg’-modus kan voor OV-informatie worden gekozen: de actuele OV-vertrekinformatie in de buurt waar de gebruiker zich bevindt. Deze is speciaal bedoeld voor het eventueel voortzetten van een reis met het OV.

Deze app bevat advertentiebanners. Middels een eenmalige in-app purchase kan je de advertenties uitzetten. Vanzelfsprekend blijven eerder gedane in-app purchases gelden, dus heb je eerder al de uitbreiding aangeschaft dan blijft de app advertentievrij (kies hiervoor 'Aankoop herstellen')