Subscribe to our newsletter:

Népszava Szabadság

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • News
  • Newsstand
  • News & Politics
I want this app
Download from AppStore

Az Amerikai Magyar Népszava Szabadság a világ legrégebbi magyar nyelvű lapja, amely megalapítása óta soha nem szűnt meg és nem szünetelt. Az 1891-ben alapult clevelandi Szabadság és az 1898-ban New Yorkban alapított Amerikai Magyar Népszava egyesülése után kapta a jelenlegi nevét.

Az Amerikai Népszavaként ismert 120 éves újság központja New Yorkban van, ez az egyetlen magyar nyelvű amerikai újság, amely az USA minden államában kapható, ahol magyarok élnek. Az Amerikai Népszava kezdettől fogva szabadelvű lap, évtizedken át az amerikai magyar emigráció szellemi központjaként működött, olyan jelentős szemelyiségek szerkesztették és publikáltak benne, mint Márai Sándor, Molnár Ferenc, Faludy György, Halász Péter, Aczél Benő, az Amerika hangja és a Szabad Európa Rádió neves munkatársai, Rentoul Ferenc, a BBC magyar adásának vezetője és mások. A New York-i Kossuth szobrot Kohányi Tihamér, a Szabadság alapítója és főszerkesztője, a budapesti George Washington szobrot Berkovics Géza, az Amerikai Magyar Népszava főszerkesztője állíttatta. Károlyi Mihály első útja az Amerikai Magyar Népszavához vezetett, amikor amerikai körútja során New Yorkba érkezett. Az Amerikai Népszava a magyarországi rendszerváltás után is megőrizte függetlenségét, szabadelvűségét, amerikai szemmel reflektál a magyarországi politikai viszonyokra, az emberi jogok, a szabad piacgazdaság, a jogállamiság és a parlamenti demokrácia híve. Az Amerikai Népszava a legnagyobb amerikai magyar újság, a nyugati emigráció legjelentősebb lapja.

Éves előfizetés - 51 pld, 15,99€
Féléves előfizetés - 25 pld, 8,99€
Negyedéves előfizetés - 12 pld, 4,49€

Az előfizetés az Ön iTunes account-ján keresztül történik. Az előfizetés automatikusan megújul, hacsak nincs ez az opció kikapcsolva legalább 24 órával az előfizetés lejárta előtt. Az előfizetés összege le lesz vonva az előfizetés lejárta előtti 24 órás időszakban. Az előfizetést kezelheti a felhasználó és az automatikus megújítást ki lehet kapcsolni a vásárlás után az Account Settings-ben. Már meglévő előfizetéstől nem lehet elállni az előfizetés ideje alatt. A mutatványszám ingyenesen elérhető, ugyanakkor az archívumban megvásárolható.

Automatikus előfizetés megújítás kikapcsolása:
Be kell jelentkeznie az Appstore-ba, majd a View Account menüpontban, a Manage App Subscriptions gomb megnyomása után tudja kikapcsolni az automatikus előfizetés megújítást.

Kérdéseire az http://ujsagos-stand.hu/kapcsolat címen állunk rendelkezésére.