Subscribe to our newsletter:

DeskFIT FREE

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Health & Fitness
I want this app
Download from AppStore

DeskFIT: Fit achter je bureau

Deze App is ontwikkeld naar aanleiding van het boek DeskFIT, Fit achter je bureau. Het bijzondere is dat alle oefeningen zittend kunnen worden gedaan, waarbij bureau en bureaustoel als fitnessapparaat worden gebruikt.

De oefeningen zijn door iedereen uit te voeren en direct effectief bij klachten, om het lichaam te trainen, actiever te zitten of fitter te blijven. Veel oefeningen zijn tijdens het werk, vaak onzichtbaar, uit te voeren.

Binnen deze App heb je de mogelijkheid om 6 oefeningen te kiezen. Je kunt 3 momenten instellen waarop je er aan herinnerd wilt worden de oefeningen te doen. Je klikt je DeskFITprogramma aan en ziet de oefeningen die je hebt gekozen. Je kunt de oefeningen te allen tijde wijzigen.

Bij alle oefeningen hoort een filmpje waarbij de uitleg van de oefeningen is ingesproken. De beelden geven duidelijk aan waar je op moet letten om de oefeningen verantwoord uit te voeren.

Laat DeskFIT voor iedereen die veel achter de computer zit een inspiratiebron zijn om zijn lichaam op de bureaustoel tijdens het werk te trainen.