Subscribe to our newsletter:

Callas

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Food & Drink
I want this app
Download from AppStore

"Culinair genieten op sterrenniveau, maar wél in een ontspannen ambiance, zonder al te veel pretenties. Want uit eten moet een feestje zijn. Voor iedereen!" - Mario Callas

Medio 2010 opende Mario Callas zijn deuren aan de Apollolaan in Amsterdam. Dezelfde brigade in een nieuwe setting: sfeervol, warm en vernieuwend. Het zorgvuldig samengestelde interieur weerspiegelt de gedachte achter onze tweesterrenkeuken: culinair genieten in een toegankelijke en vooral gezellige ambiance. Gezellig én trendy, want de warme basis is subtiel afgestijld met kleurrijke - op maat gemaakte - kunst aan de muur. En naast een sfeervol restaurant, een ruim terras en een aparte lounge voor groepsreserveringen, beschikt Callas over een unieke showcooking bar, waardoor dineren op sterrenniveau een geheel nieuwe dimensie krijgt. Voor elke gelegenheid en bovenal: voor iedereen!

Onze keuken is Frans-internationaal geïnspireerd. Er wordt alleen gewerkt met de beste (seizoens)producten van leveranciers uit de regio. Creativiteit en vernieuwing spelen - van amuse tot dessert - een cruciale rol, maar smaak blijft de absolute nummer één! Ons vriendelijke personeel helpt bovendien graag bij het uitkiezen van een perfecte wijn-spijs combinatie.

- Informatie over restaurant Callas
- Smaakvolle App
- Directe route naar restaurant Callas
- Up-to-date Menu's
- Reservering maken
- Foto's en video's over restaurant Callas
- Kortingsacties
- Social media