Subscribe to our newsletter:

Norske Helligdager

$0.99
iPhone / iPad
Genres:
  • Reference
  • Productivity
I want this app
Download from AppStore

Legg til de Norske helligdagene for 2015-2022 direkte i kalenderen på din iPhone/iPad med ett klikk!

Legg til helligdager i eksisterende kalender (f.eks Outlook-kalenderen som du synkroniserer mot jobb) eller som tilleggskalender med annen farge.
Dessverre er det ikke mulig å gi helligdagene røde prikker i månedskalenderen på iPhone, men kalenderoppføringer ett år frem i tid er søkbare både i kalenderappen og i søkefunksjonen på hjemskjermen.
Lurer du på når påsken neste år er, er det bare å søke på "påske"

Du trenger ingen egen kalenderapp for å få oversikt over de Norske helligdagene på din iPhone/iPad!

Appen støtter lagring av tilleggskalender lokalt på iPhone/iPad og i iCloud.
Tilleggskalendere kan du skru av/på eller endre farge på fra kalenderappen ved å velge "kalendere", og har du iCloud aktivert for kalendere vil den nye kalenderen automatisk synkroniseres til dine andre iOS-enheter og Mac.

Bruker du Exchange som kalender på din iPhone/iPad og synkroniserer med Outlook vil de Norske helligdagene synkroniseres til Outlook-kalenderen på pc'en hvis du velger å legge til helligdagene i standardkalenderen.

Appen hjelper deg også å slette kalenderen som legges til, eller slette hendelsene den legger til i din standardkalender om du ønsker dette.

Når du har lagt til kalenderen eller kalenderoppføringene kan du slette appen fra telefonen uten at dette påvirker kalenderen. Ingen behov for ekstra ikoner på hjemskjermen hvis du liker å ha det ryddig :-)

Denne appen benytter ikke abonnerte kalendere som slutter å oppdatere seg eller bruker datatrafikk til å sjekke oppdateringer. Alt lagres på din iPhone/iPad, i iCloud eller i kalenderen hos din eposttilbyder.

Enklere blir det ikke!

-------------------
Om du opplever at appen henger seg, kan det egentlig være kalenderappen i iOS som henger. Avslutt da begge appene før du forsøker på nytt.

OBS! Appen kan ikke endre farge på datoer for helligdager i månedsvisningen på kalenderen i iPhone. Dette er ikke mulig for noen apper pga begrensinger fra Apple.

Opplever du problemer med å legge til helligdager som en egen kalender, sjekk ut appens FAQ på supportsiden!

Skulle du oppleve problemer eller ha spørsmål eller forslag tar jeg gjerne i mot tilbakemeldinger på appsupport@rossvoll.net!