Subscribe to our newsletter:

Michiel Koudijs

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Utilities
I want this app
Download from AppStore

Makelen met Michiel Koudijs makelaardij

Michiel Koudijs Makelaardij speelt in op de wensen en behoeften van zowel de woonconsument als de gebruiker van het commercieel/bedrijfsmatig onroerend goed. Kernactiviteit is en blijft het begeleiden van de consument bij alle aspecten van het onroerend goed.

Het betreft maatwerk voor de hedendaagse consument met als uitgangspunt een meer persoonlijke vorm van dienstverlening.

Een makelaar kan zich vandaag de dag niet meer beperken tot alleen het bemiddelen bij de verkoop of aankoop. Of het nu een taxatie, verkoop,aankoop, verhuur of aanhuur betreft, welke vorm van ondersteuning men ook kiest, altijd staan de wensen van de klant bij Michiel Koudijs Makelaardij centraal.

Als dienstverlener in de makelaardij bieden wij, met een tal van mogelijkheden, een pakket aan dat volledig is toegesneden op de toenemende individualisering van de consument middels de ‘makelformule’ (het huidige makelaarsvak uitoefenen).

In plaats van loze kreten als dynamisch, betrouwbaar of maatwerk, adviseren wij u liever vanuit onze expertise in de vorm van het stoeien met het woordje ‘makelen’, waarmee wij menen als makelaarskantoor onderscheidend te zijn.