Subscribe to our newsletter:

Danske Aktier

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Finance
  • Education
I want this app
Download from AppStore

Denne ' Danske aktier '-app er for alle, som er interesserede i at handle med aktier på fondsbørsen. Se faktiske aktuelle aktiekurser og lær, hvordan du kan købe danske gearede aktier. Alle de oplysninger, som du skal bruge for at være i stand til at handle aktier med en mindre indbetaling, er tilgængelige på et øjeblik.

Du kan følge aktier i f.eks. OMX C20 CAP-indekset, NASDAQ og DAX-indekset, herunder live grafer, der viser faktiske aktieværdier af aktierne på disse fondsbørser. Alle aktier vises, så du kan beslutte, hvilke aktier, du vil investere i. Med denne app, vil du lære, hvordan du kan købe aktier online på den danske fondsbørs med små beløb startende fra 1.000 kr. Handel med små beløb kaldes også CFD-handel. En differenskontrakt (CFD) er en kontrakt mellem en køber og sælger. Det er en aftale om, at sælgeren betaler differencen mellem åbnings- og slutkursen. CFD er et gearet investeringsinstrument, der giver dig, som investor, mulighed for at høste økonomiske fordele ved både stigende og faldende valutakurser.

I denne app vil du finde praktiske casestudier om, hvordan fortjeneste laves med aktiehandel gennem CFD-handel på C20-indekset. Desuden er nogle tips inkluderet, således at du kan begrænse din risiko mens du investerer.

Ønsker du yderligere forklaringer på, hvordan du kan handle med aktier? Følg minikurset og lær principperne ved CFD i et par korte trin. Der er også en ekstra ordliste, hvor de mest almindelige investeringsbegreber er forklaret tydeligt.

Endelig kan du sammenligne en række mæglere.

Overblik over de vigtigste elementer i denne ‘ Danske aktier ’-app:
Se aktuelle værdier for alle aktier på OMXC20-indekset, Nasdaq-indekset, og DAX-indekset.
Hver aktie er repræsenteret visuelt.
Find råd om erhvervelse/køb af aktier.
Følg minikursus om at handle med aktier på OMXC20-indekset og andre.
Lær af andre investorers erfaringer.
Lær de mest almindelige investeringsbegreber.
Sammenlign mæglere.

Vi håber du får det sjovt med denne ‘ Danske aktier ’-app!