Subscribe to our newsletter:

Cycle Of Life 1.

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Games
  • Educational
I want this app
Download from AppStore

Find all the special images in the "Cycle Of Life: Forests" and in the "Cycle Of Life: Fresh Waters" books, and by using your gadget you can travel into the pictures!

When you see the binocular on the screen, show the camera the special pages from the book. The app will recognize those pages, and almost the same image will appear on your device.

Touch it anywhere, and you'll see that it comes alive: by moving your device (if there is gyroscope in it), or by using your finger you can look around in the scene. Also you'll notice there are some Magic Boxes: just touch them for some cute surprises!

This version of the app is for the Part 1 and Part 2 of the Cycle Of Life book series: Forests and Fresh Waters.


Ez az alkalmazás a Graph-Art Kiadó "Az élet körforgása" sorozatának 1. és 2. részéhez, az Erdőkhöz és az Édesvizekhez készült. Keresd meg a könyvekben a nyilakkal megjelölt nagy képeket, és lépj be rajtuk keresztül az állatok világába!

1. A program elindítása után válassz ki egy ikonnal jelzett képet valamelyik könyvben, majd emeld fel és fordítsd a könyv felé a mobileszközöd kameráját úgy, hogy a képernyőjén megjelenő távcsőben a könyvbeli képet lásd.

2. Amint megjelenik a képernyőn a könyvbeli kép, egyetlen érintéssel életre keltheted, és a készülékedet forgatva, vagy az ujjadat a képernyőn mozgatva körbenézhetsz az állatok élőhelyén.

3. A megelevenedett képen Varázsdobozokat találsz – ezek érintésre kinyílnak, és meglepetéseket rejtenek. Találd meg mindet!