Subscribe to our newsletter:

Klub prekmurskih študentov

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Education
I want this app
Download from AppStore

**iOS mobilna aplikacija Klub prekmurskih študentov**

Po novem boste lahko po vsebinah Kluba prekmurskih študentov brskali na svojih pametnih telefonih. Na novo vzpostavljamo sistem prijav za Unibus, da bi študentje lažje združili moči ter na podlagi informativnih prijav pomagali Avtobusnemu prometu Murska Sobota zagotoviti dovoljšnje število sedežev. Tako vas bomo prosili in na vašo željo tudi sproti opomnili, da odprete aplikacijo KPŠ in se prijavite na posamezno vožnjo.

KPŠ nasvet

Tako odpiramo tudi virtualno študentsko svetovalnico KPŠ nasvet, kamor boste študentje lahko anonimno vnašali vaša vprašanja z najrazličnejših področij, nanje pa bodo odgovarjali usposobljeni svetovalci. Področja svetovanja bodo vključevala vaše dileme o bivanju, štipendijah, študiju, prevozu, nezgodnem zavarovanju, študentski prehrani, obštudijskih zadevah in še veliko več. Vprašajte nas - pomagali bomo po najboljših močeh.

Poveži se s člani KPŠ

Letos prvič uvajamo možnost manjšega družbenega omrežja v okviru strani in aplikacije KPŠ, kjer se boste registrirani člani lahko povezali med sabo. V vaš uporabniški račun boste vnesli podatke, ki jih boste želeli (fakulteta, smer študija, letnik in lokacija bivanja), nato pa boste lahko na podlagi iskalnika našli kolege sočlane Kluba prekmurskih študentov, ki so objavili določene svoje podatke. Tako vam bo olajšan postopek iskanja rešitve, če boste potrebovali zapiske od starejšega kolega, boste rabili koga v študentskem domu, ki vam lahko pomaga, prevoz ali karkoli drugega. Podatki bodo dostopni zgolj članom KPŠ, ob iskanju boste našli kontaktni elektronski naslov člana, ki bi ga želeli kontaktirati, nato pa se bosta sama lahko neposredno povezala in si pomagala.