Subscribe to our newsletter:

RitAdmin

$1.99
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Utilities
I want this app
Download from AppStore

Snelle kilometer registratie voor de (zakelijke) rijder.

Voor zakelijke lease rijders, die de lease auto niet privé gebruiken, is er nu een app die snel de ritten registratie bijhoudt, met minimale invoer. Uiteraard kan deze app ook gebruikt worden als je een privé auto zakelijk rijdt.
Deze app is vanuit de praktijk ontwikkeld en gericht op snel invoeren, zodat minimale tijd hoeft te worden besteed aan de registratie.

Omdat de app geen gebruik maakt van GPS of WiFi kan er ook snel in b.v. parkeergarage's geregistreerd worden zonder te wachten op een GPS of WiFI signaal.
De laatste registratie geldt automatisch als vetrekpunt voor de volgende registratie.
Indien geen afwijkende route wordt gereden zal het export file de tekst Standaard Route bevatten

Conform de wensen van de Belastingdienst kan er een CSV bestand verstuurd worden, via de standaard mailapplicatie van Apple, die voldoet aan de eisen die de Belastingdienst hier aan stelt. Dit bestand kan als spreadsheet gebruikt worden als bijlage bij de aangifte. Het spreadsheet is door de gebruiker verder aan te vullen/ te wijzigen.

De app maakt voor de registratie geen gebruik van externe bronnen, zoals GPS en WiFi, en deelt geen informatie met derden.

Er kunnen meerdere auto's tegelijk beheerd worden. De laatst gemaakte rit geldt als het vertrekpunt van de volgende rit.

DISCLAIMER:
Door gebruik te maken van de app ga je akkoord dat de app functioneert "as is" en dat de maker niet verantwoordelijk zal worden gehouden voor schade, direct of indirect, als gevolg van verlies van data.