Subscribe to our newsletter:

Povesti Romanesti

Free
iPad
Genres:
  • Entertainment
I want this app
Download from AppStore

O aplicatie moderna de povesti pentru copii si parinti, prin intermediul careia sunt readuse la viata cele mai frumoase povesti romanesti ale copilariei, atat in format audio-video, cat si sub forma unei carti digitale frumos ilustrate.

Gratie tehnologiei, copiii pot acum sa porneasca intr-o calatorie fascinanta alaturi de personajele lor preferate, in universul magic al folclorului romanesc. Aplicatia in sine poate fi descarcata gratuit, fiecare poveste din aplicatie fiind achizitionata ulterior contra cost, din interiorul aplicatiei.

Despre povesti:
Povestile prezente in aplicatie sunt povesti romanesti autentice, din folclor, transpuse intr-o forma atractiva parintilor si copiilor deopotriva. Colectia de povesti este actualizata periodic, primele opere disponibile fiind povestile de Ion Creanga „Prostia omeneasca” si „Punguta cu doi bani”.

Moduri de vizualizare a povestilor:
Aplicatia va pune la dispozitie doua modalitati in care va puteti bucura de povesti: acestea pot fi vizionate in format audio-video, cu ilustratii atent animate si personaje interpretate de actori profesionisti, sau pot fi citite copiilor de catre parinti, in mod traditional, urmarind pagina cu pagina si vizionand ilustratiile care redau aventurile personajelor.

Despre aplicatie:
Aplicatia “Povesti romanesti” este disponibila gratuit pe AppStore. Dupa descarcarea aplicatiei pe iPad, puteti cumpara fiecare poveste direct din aplicatie. Inainte de cumpararea unei povesti, puteti viziona gratuit un fragment din aceasta, atat in format audio-video, cat si in format text, insotit de ilustratii.

Mesaj pentru parinti:
Pentru mai multa siguranta, puteti restrictiona optiunea in-app purchase